Tävla med Velonavia!

(C) Jim WinsteadRunt om på bloggar och hemsidor ser man dem, självporträtten eller med den cykel-engelska termen; pandashots. Termen Panda uppstod efter att en Flickr-användare med namnet faster panda kill kill börja posta sådana självporträtt på flickr. Numer finns det en grupp med bara panda-bilder. Vad är då en panda-bild, eller för enkelhetens skull en panda? Enkelt sagt en bild på dig och/eller din cykel, tagen när du cyklar. Bilden till vänster är förvisso en panda som cyklar men ändå ingen riktig panda.

Hur går då tävlingen till*? Skicka in din bild (JPEG <1MB) till xcmankan-at-gmail.com. Märk mailet Pandatävling och skriv din adress. Den sista juni kommer jag att dra en vinnare som kommer få en försvarlig mängd med Panda-lakrits. Vad passar bättre än lite lakrits när man tröttnat på den söta sportdrycken en lång dag i sadeln? Så kom igen, ta en bild när du cyklar! Jag kommer att publicera Era bidrag allt eftersom de kommer in här på Velonavia. Avslutningsvis bjuder jag på ett par egna pandor:

*I och med att du skickar in en bild godkänner du att den publiceras på Velonavia. Velonavia kommer inte att sprida bilden vidare utan uttryckligt tillstånd.  Velonavia´s beslut går inte att överklaga.
Annonser

19 reaktioner på ”Tävla med Velonavia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s