Recension: 2 Wheelers Magazine

Så har man då äntligen läst det första numret av 2 Wheelers Magazine. Det var med ganska högt ställda förväntningar som jag började läsa Sveriges nya cykeltidning. Nu ska det från början sägas att det här inte någon vanlig cykeltidning utan en tidning som avhandlar det mesta på två hjul. Följaktligen finns det läsning om cyklar i olika former, om motorcyklar och superbikes.

Tillbaka till mina förväntningar så har ju tidningsskaparen ”chrobin” med sina cykelalster som sagt satt ribban ganska högt. Och det ska sägas direkt att även 2 Wheelers Magazine är en mycket välbyggd skapelse.  Till att börja med så sticker den ut lite med sitt mindre format, tänk pocket mer än tidning. Vi får läsa om färgstarka profiler både svenska och utländska. Tilläggas bör att 2 Wheelers Magazine är engelskspråkig.

Jag gillade speciellt reportaget om Jordan Hufnagel och James Crowe, en cykelbyggare och en mc-byggare i ett spännande samarbete. Där poängteras hur udda deras symbios är. Normalt så gillar man cyklar, men inte motorcyklar, eller tvärtom. Och så är det kanske även med 2 Wheelers Magazine? Det är som jag inledningsvis sade, inte en vanlig cykeltidning och därför inte för alla? Velonavia kommer i alla fall läsa #1 flera gånger, vilket inte alltid är fallet och ser med spänning fram emot #2…

Velonavia ger 2 Wheelers Magazine 5 klingbultar av fem möjliga!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s