Cykelhelg i Norrköping 14-15 mars

Uppdaterat den 25:e februari:
 
 
Cykelhelg 14-15 mars

Det är oerhört glädjande för mig att kunna meddela att det blir inte bara en, utan två dagar, en cykelhelg i mitten av mars, i mitten av Norrköping, mitt i Industrilandskapet och Arbetets museum.

Det börjar på lördagen den 14.e med Norrköpingspremiär för Fredrik Gerrtens (Bananas, Big Boys Goes Bananas) film; Bikes vs Cars. Klockan 15:30 på Cnema vid Visualiseringscenter. Du köper biljetter här.

”Smattra”

På söndagen, den 15:e, är det sedan Arbetets museums tur, mellan kl 11-16 är det tipspromenad, cykelloppis (maila mig velonavia[at]about.me för att boka bord), cykelkök med besök av två ”köksmästare” från Cykelköket i  Jönköping, besök av ansvarig politiker och tjänsteman från kommunen, cykelpyssel i pedagogiska verkstaden – gör din egen ”smattra” och mycket mycket mer*. Programmet kommer att uppdateras och presenteras i sin helhet på Arbetets museums hemsida inom kort.

Så boka biljett till Bikes vs Cars, håll utkik här på Velonavia så syns vi i mars!

*Den tidigare utlovade cykelauktionen av Polisens hittegods cyklar är inställd pga ändrad policy från Polisen(uppdaterat 2014-02-18)
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s